Juli was kermis. Niet alleen omdat er letterlijk kermis was, maar ook omdat ik me in de afgelopen maand met veel mooie dingen op het gebied van media heb mogen bezighouden.

Zo was het de tweede maand van ‘Kienen met KBO’, het programma wat ik voor Studio040 mag presenteren op tv. Twee keer in de week brengen we een uurtje gezelligheid bij ouderen die vanwege de coronacrisis niet samen kunnen komen voor een spelletje. Binnenkort zal ik wat beelden delen van het programma, maar deze blooper geeft ook al een mooie indruk van de sfeer!

Ook heb ik zelf een radiocommercial geproduceerd. Het concept bedacht, uitgewerkt en ingesproken. Vervolgens iemand ingehuurd die alle ideeën om wist te zetten in een mooi eindresultaat.

Verder heb ik ochtendbulletins gemaakt voor Studio040 en Glow FM. Vanuit huis heb ik nieuwsitems voor de radio geselecteerd, herschreven tot een radiobericht, en vervolgens ingesproken. In korte tijd heb ik daar veel van en over geleerd! De komende tijd zal ik me hier nog regelmatig mee bezig houden. Het smaakt sowieso naar meer.

En dan misschien het meest onverwachte evenement van deze maand: Kermis FM. Normaal gesproken wordt er 10 dagen radio en tv gemaakt vanaf een overvolle Tilburgse Kermis, maar drukte gaat dit jaar niet zo goed samen met de actualiteit. Toch is er in een paar weken tijd een coronaproof kermis tot stand gekomen in Tilburg, en is er in een kort tijdsbestek een aangepaste versie van Kermis FM gekomen. Niet 10 dagen deze keer, maar wel 6. Ik heb dit jaar meegewerkt op de nieuwsredactie, en een radioshow geproduceerd, en heb ook zelf een uitzending mogen maken. De allereerste van deze bijzondere editie zelfs! Om een impressie van die show te geven heb ik 3 uur gepropt in 3 minuten.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken